23948sdkhjf

Sensor-virksomhed sætter fokus på trivsel: - Medarbejderne har tidligere følt, de ikke blev lyttet til

Hos den nordjyske sensorproducent Telco Electronics har de sat trivslen i højsædet.

De har indført ugentlige mandagsmøder á 10 minutters varighed, der både bruges til at snakke trivsel på arbejdspladsen og planlægge ugens arbejdsgang. Den løsning har vist sig som succesfuld for virksomheden, der holder til i Brovst.

- De nye mandagsmøder har allerede afhjulpet nogle problemer i produktionen. Vi har et bedre overblik, og faktisk vælter det ind med idéer og forslag fra medarbejderne. De tør sige tingene højt og føler, at vi i ledelsen gør noget ved det, siger direktør Mikael Larsen i en pressemeddelelse.

For Telco Electronics er det nyt at have trivslen med i betragtning, når arbejdet skal planlægges, men de får gavn af det på tværs af virksomheden, der har 75 ansatte i Brovst.

- Vi har ikke haft tradition for at tale om trivsel. Men vi har nogle udfordringer, som vi skal have løst. Det handler især om at samarbejde på tværs af afdelinger, og så handler det om at få styrket tilliden imellem ledere og medarbejdere, siger Mikael Larsen.

Ifølge Mikael Larsen er en af de vigtige indsatser på trivselsområdet kommunikationen mellem ledere og medarbejdere.

- Vi har aftalt, at medarbejderne skal sige højt, når de mangler noget eller har idéer til at gøre tingene anderledes. Til gengæld er vi ledere så forpligtet til enten at tage action eller at kommunikere, hvis det ikke kan lade sig gøre. Medarbejderne har tidligere følt, at de ikke blev lyttet til. Sådan skal det ikke være længere, siger Mikael Larsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094