23948sdkhjf

IT-gigant etablerer sig i Danmark

IT-konsulentvirksomheden Sogeti er ledende i Europa inden for softwaretest, og ambitionen er også at blive markedsledende inden for test i Danmark. I løbet af tre år skal der være 100 ansatte i København.
Sogeti-koncernen, med 15.000 medarbejdere rundt om i verden hvoraf 700 arbejder i Norden, etablerer sig nu i Danmark.

– Den danske økonomi er i topform og virksomhedernes investeringer vokser. Vi er allerede stærke på den svenske side af Øresundsregionen og ser store mulige for at erobre markedandele i Danmark også. Målet er præcis som i øvrige Sogeti-lande at blive en ledende leverandør af it-konsulentydelser af højeste kvalitet på det lokale marked, siger Stefan Ek, Sogetis administrerende direktør i Danmark og Sverige.

Sogeti begynder rekrutteringen til kontoret i København nu. Her skal Sogeti vokse kraftigt og ekspandere i takt med markedet. Indenfor tre år regner man med at være mindst 100 personer i Danmark.

– Der udvikles netop nu mange nye it-løsninger i Danmark, og tidligere it-investeringer bliver renoveret og integreret. Der er derfor stor en efterspørgsel efter it-eksperter, hvilket gør Sogetis timing perfekt.

Til kontoret i København søger man til at begynde med ledere, salgschefer og eksperter indenfor systemudvikling og softwaretest. I dette arbejde er Sogeti ikke fremmed for også at vokse gennem opkøb, og Stefan Ek udtrykker ønske om at overtage mindre konsulentvirksomheder i Københavns-området, der har interessante spidskompetencer, som matcher koncernens eksisterende og potentielle behov i Øresundsregionen.

Kilde: Sogeti. http://www.sogeti.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078