23948sdkhjf

Nordjysk kommunikationsspecialist får vigtig afrikansk ordre

Danske Danphone har fået en stor opgave i Sudan.

Den nordjyske virksomhed, der udvikler og producerer systemer til søfartskommunikation, skal levere kystkommunikationssystemer til Port Sudan, der er et knudepunkt i østafrikansk søfart.

Som led i transformationen af sine maritime kommunikationssystemer iværksatte Port Sudan en konkurrencepræget udbudsproces, og her skilte den danske GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System)-specialist Danphone sig ud ved at sikre sig deltagelse i tre af de fire udbud.

Kystradiosystemer er internationalt reguleret gennem den Internationale Søfartsorganisations (IMO) SOLAS-konventionen om sikker navigation til søs.

Derfor er Danphones brugere primært flådemyndigheder og kystvagter på globalt plan, der skal leve op til SOLAS’ krav om effektive kystradiosystemer, der dækker alle kyststrækningerne - også i affolkede områder der kan være svært tilgængelige.

- Med tanke på havnens globale og regionale vigtighed har det været altafgørende at vælge en troværdig GMDSS-udbyder. Danphone er valgt som partner baseret på deres ekspertise, evner og kompatibilitet med vores mål. Det vil styrke sikkerheden i Det Røde Hav betragteligt, udtaler Yousif Abubakr, salgs- og marketingdirektør for Marine Equipment & Services Co. Ltd., der har bistået med udbuddet, i en pressemeddelelse.

Alt udstyr blev leveret i udgangen af september, mens installationerne vil følge efter i den kommende tid. Ordren betyder, at Danphone nu har leveret kystradio- og sikkerhedskommunikationsløsninger til fem lande i Det Røde Hav-området, hvilket dækker hovedparten af regionen.

Om Danphone

  • Danphone har mere end 25 års erfaring inden for kystradiosystemer, der sikrer kommunikation om vejrforhold og i tilfælde af nødsituationer mellem fartøjer til havs og havne eller kystvagter.
  • Virksomheden i Vendsyssel har leveret kystradiosystemer til mere end 30 lande og eksporterer mere end 90 procent af produktionen.

Kilde: Danphone

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109