23948sdkhjf

Lyngby-virksomhed opkøbt af amerikansk milliardkoncern

Danske Xena Networks er kommet på amerikanske hænder.

I en pressemeddelelse oplyser den amerikanske teknologigigant Teledyne Technologies, at de har indgået aftale om køb af Lyngby-virksomheden Xena Networks, der specialiserer sig i validering, kvalitetssikring og produktionstest af ethernet-løsninger.

- Xena Networks-opkøbet vil yderligere styrke vores førerposition i testmarkedet ved at forøge vores kapacitet til nu at have ethernet-valideringsingeniører, kvalitetssikringslaboratorier og produktionslinjer til test, evaluering og accept af ethernet-komponenter og -systemer, udtaler CEO hos Teledyne, Robert Mehrabian.

Hos Teledyne kommer Xena Networks til at blive del af forretningsbenet Teledyne Lecroy, der har taget navn efter et opkøb i 2012. Den del af forretningen beskæftiger sig protokolanalyse, oscilloskoper og andre testinstrumenter.

- Vi er glade for at blive en del af Teledyne Lecroy og at kunne udnytte virksomhedens brede udvalg af protokol-teknologier, lyder det fra Xena Networks' CEO, Jacob Vestergaard Nielsen.

Parterne oplyser ikke noget om, hvor stor handlen er, men de kan sige, at den naturligvis skal myndighedsgodkendes, før den endeligt kan gå igennem.

Ifølge ITWatch betyder opkøbet, at Xena Networks fremover kommer til at gå under navnet Teledyne Lecroy Xena.

Her til lands har Teledyne også tidligere købt op, eftersom de i dag har Teledyne Reson i Slangerup, der beskæftiger sig med undervandsteknologi.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125