23948sdkhjf

Ny omsætningsrekord hos Invisio

Invisio fortsætter med at nyde godt af det stigende beredskab i kølvandet på krigen i Ukraine.

I tredje kvartal af årets regnskab formåede Invisio, der specialiserer sig i kommunikationssystemer til højintense kampsituationer i eksempelvis militæret, at omsætte for 312 millioner SEK - det svarer til 197,5 millioner danske kroner i onsdagens kurs.

- Den positive udvikling fortsatte i tredje kvartal. Omsætningen oversteg for første gang i et kvartal 300 millioner SEK. Ordreindgangen var over 250 millioner SEK, og ordrebogen lød på over 700 millioner SEK 30. september, udtaler Lars Højgård Hansen, CEO for Invisio, i en børsmeddelelse.

Invisio A/S
Regnskabsår Q1 2023 Q1 2022
Valuta mio. SEK mio. SEK
Nettoomsætning 311,6 195,1
Bruttofortjeneste 190,9 113,3
Resultat af primær drift 51,2 17,5
Periodens resultat 40,2 13,5
Kilde: Invisio

Over hele linjen præsterede Invisio stærkt, og sammenligner man årets første ni måneder med samme periode i fjor, står det klart, at Hvidovre-virksomheden er begyndt at tjene penge i en hidtil uset grad.

Lars Højgård Hansen & co. har fra januar til september tjent 127,5 millioner SEK efter skat mod 1,8 millioner SEK i samme periode i fjor.

Overfor Electronic Supply har Lars Højgård Hansen tidligere givet udtryk for, at Invisio nyder godt af, at mange europæiske lande er begyndt at tage truslen fra Rusland alvorligt efter krigen i Ukraine, og at mange lande i højere grad end førhen vil leve op til Nato-kravene om forsvarsbudgetter.

- Vi ser fra mange europæiske lande, at de ser, at de er nødt til at tage ansvar for egen sikkerhed. Så derfor er de nødt til at opdatere niveauet af deres udstyr, sagde Lars Højgård Hansen i sommer.

Om Invisio

  • Etableret i København i 1999 og børsnoteret i 2004 på Nasdaq i Stockholm.
  • Beskæftiger 208 medarbejdere.
  • Leverer til kommunikationssystemer til militære enheder i blandt andre USA, Storbritanien, Canada, Australien og Danmark.

Kilde: Invisio

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078