23948sdkhjf

Nyt om navne: Gammel kending vender hjem til elektronikudvikler

I første omgang var han ansat i ni år, og nu er Rasmus Hessellund Andersen igen tilbage hos elektronik- og IoT-udvikleren Develco.

Nu er han tilbage som nyansat projektleder hos Develco, hvor han skal styre kundernes udviklingsprojekter inden for elektronik, embedded software, trådløs kommunikation og IoT, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Efter Rasmus Hessellund Andersen forlod Develco, har han haft lignende projektleder-stillinger hos Grundfos, Kamstrup og Cryptomathic, men nu var tiden kommet til at vende tilbage til Aarhus-virksomheden, lyder det.

- Da jeg så jobannoncen som projektleder hos Develco, søgte jeg tilbage, da jeg har savnet de faglige aspekter med embedded software, mekanik, NPI, elektronikproduktion og projektledelse i udviklingsprojekter. Jeg motiveres af at deltage i hele udviklingsprocessen og realisere kundernes produktideer til nye teknologiske produkter til glæde for slutbrugerne. Desuden kan jeg godt lide at arbejde i en mellemstor virksomhed som Develco. For mig er det skønt at være ”kommet hjem” til Develco, udtaler hovedpersonen selv i pressemeddelelsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095