23948sdkhjf

Ny undersøgelse: Stor optimisme hos medtech-virksomheder

Over halvdelen af europæiske medtech-virksomheder forventer at opnå en højere 2023-omsætning end ellers forventet.

Det står klart i en ny undersøgelse fra konsulenthuset Simon-Kucher, der har kortlagt europæiske virksomheders optimisme og forventninger til vækst og indtjening.

På medtech-området er det således 57 procent af de europæiske aktører, der forventer at 2023-omsætningen slår de forventninger, som blev sat ved regnskabsårets begyndelse. Det er dermed den branche, der ifølge undersøgelsen har de største forventninger.

Hos konsulenthuset bag undersøgelsen lyder det, at mange af de succesfulde og optimistiske virksomheder har formået at tænke i nye baner, om end det kan være fristende at tage de sikre valg.

- Der er en tendens til, at man holder sig til de kendte forretningsområder og markeder, hvilket er forståeligt i en tid præget af usikkerhed. Vores undersøgelse peger i retning af, at de succesrige virksomheder også er de mest innovative. Derfor bør man i enhver virksomhed være opmærksom på at udvikle sin forretningsmodel, så den sikrer optimalt udbytte af den produkt- og serviceportefølje, man udbyder, udtaler senior partner i Simon-Kucher Nicolai Broby Eckert, i en pressemeddelelse.

Undersøgelsen, European Growth Study 2023, omfatter 1325 virksomheder i 13 europæiske lande.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.687