23948sdkhjf

Tidligere direktør køber anden halvdel af lys-konkurs

Nu er der også fundet en køber til anden halvdel af den konkursramte lys-virksomhed Develtron.

Ligesom med Develtron, der blev opkøbt af stifter Carsten Walterdorff, er der også her tale om et kendt ansigt, idet det er virksomhedens nylige direktør, Mikkel Bandholm, der har købt den resterende del af forretningen.

Det skriver Randers Amtsavis.

Som tidligere beskrevet har Develtron de sidste par år været splittet op i to forretningsben, og det er delen med store lysanlæg til eksempelvis koncerter, som Mikkel Bandholm vil drive videre.

Det kommer han til at gøre under navnet DVT Light, som han oprettede CVR-nummer til for få uger siden. Men udover det er der ikke mere nyt om, hvordan han vil drive virksomheden videre. For avisen har kun fået fat i Mikkel Bandholms far, der kan fortælle, at lamperne får "et nyt liv, bare i et andet regi".

Dermed står det fortsat uklart, hvor produktionen skal ligge, idet Carsten Walterdorff kommer til at drive Develtron videre fra den nuværende fabrik på Ribevej i Randers.

DVT Light har indtil videre samme adresse som Mikkel Bandholm i Galten i Skanderborg Kommune.

Electronic Supply forsøger at få en kommentar fra Mikkel Bandholm om, hvordan han vil drive virksomheden videre, hvor produktionen skal ligge og om nogle af medarbejderne fra konkursen kommer til at flytte med til DVT Light.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078