23948sdkhjf

Eicon Networks overtager dele af Intel

Eicon Networks Corporation og Intel Corporation indgik i går aftale om, at Eicon skal overtage to forretningsområder fra Intel; nemlig medie- og signalgivningsområderne.
Overtagelsen af Intels områder forventes at give Eicon mulighed for at blive en førende spiller inden for de to segmenter. Mens salget vil betyde, at Intel kan fokusere sine investeringer på sine kerneområder inden for kommunikation og tilknyttede områder, herunder også bl.a. Intel® Architecture og network processorer.

Handlen forventes at blive gennemført inden for de kommende fire til seks uger. Den økonomiske side af handlen er ikke offentliggjort.

- Det er en meget spændende dag for Eicon. Eicon og Intels medie- og signalgivningsprodukter supplerer hinanden rigtig godt. Vi forventer at erhvervelsen kan udbygge vores globale rækkevidde med løsninger for både traditionelle kredsløbskoblet kommunikationsteknologi og højteknologiske IP-platforme for både virksomheder og serviceudbydere, siger Nick Jensen, Eicon Networks koncernchef.

Sammen med overtagelsen har Eicon også annonceret at de førende globale investeringsforeninger Investcorp Technology Ventures and Tennenbaum Capital Partners vil investere i Eicon.

Kilde: Intel, http://www.intel.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063