23948sdkhjf

Microsoft Danmark ansætter ny direktør

Microsofts danske afdeling skal have ny direktør for kunder i den offentlige sektor, og valget er faldet på Line Sinding Skött.

- Jeg glæder mig utroligt meget over at byde Line velkommen til Microsoft. Line bringer en imponerende erfaring og en dybdegående forståelse for IT og digitalisering inden for den offentlige sektor. Jeg er overbevist om, at hendes tilgang og kompetencer vil skabe stor værdi for vores kunder såvel som vores egen organisation. Der er et stort digitalt potentiale i vores samfund, og med Lines energi og inspiration ser jeg frem til, at vi kan tage de næste vigtige skridt sammen med vores offentlige kunder, udtaler administrerende direktør for Microsoft Danmark, Mette Kaagaard, i en pressemeddelelse.

For Line Sinding Skött var skiftet en mulighed, hun ikke kunne sige nej til.

- At komme til Microsoft midt i den AI-revolution, som allerede er i fuld gang, er en enormt spændende mulighed. Jeg ser et stort potentiale for, at de mange nye digitale muligheder virkelig kan hjælpe det offentlige Danmark med at skabe nogle store velfærdsgevinster i de kommende år. Det glæder jeg mig meget til at hjælpe med og til at blive en del af sammen med dygtige kollegaer og partnere, lyder det fra Line Sinding Skött.

Line Sinding Skött kommer fra en stilling hos Fujitsu Danmark, hvor hun er en del af direktionen med overordnet ansvar for salg og for forretningsenheden Digital Transformation & Hybrid IT. Hun har ligeledes en fortid i KMD, hvorfra hun har mange års erfaring med it og digitalisering i det offentlige Danmark.

Hun tiltræder sin nye stilling 1. januar i det nye år.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047