23948sdkhjf

IP-telefoni under pres

En tysk virksomhed kan sætte en pind i hjulet for IP-telefoni. Virksomheden Infineon Technologies AG har søgt patent på en enhed og metode, der kan sætte en stopper for IP-telefoni, da kvaliteten simpelthen vil blive for dårlig.
IP-telefonien er kommet i modvind efter den tyske virksomhed Infineon Technologies AG har søgt patent på en teknologi, der kan sætte netværksoperatøren i stand til at identificere og blokere for de datapakker, der indeholder IP-telefoni.

Denne opfindelse får teleanalytikerne op på mærkerne, da de mener, der mangler en regulering af hvilke muligheder teleudbyderne må foretage sig med data, der tilhører bredbåndskunderne, fremgår det af Ingeniøren.

Rent praktisk betyder teknologien fra den tyske virksomhed, at internetudbydere kan afskære sine kunder fra at benytte andre selskabers IP-telefoni.

- Det mangler fuldstændig regulering af dette område, og internetudbyderne er faktisk i deres gode ret til at gøre det, uden at It- og Telestyrelsen har nogen egentlige sanktionsmuligheder, siger teleanalytikeren Torben Rune til Ingeniøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078