23948sdkhjf

Automatisering som aldrig før

Danske virksomheder automatiserer produktionen som aldrig før, og automatiseringsbranchen glæder sig til at vise sig frem på Automatik 2006 i Brøndbyhallen.
En analyse fra Danske Bank har for nylig vist, at danske virksomheder i år vil investere tæt på 180 mia. kr. i 2006, og investeringerne foretages i stor stil inden for automatisering. Det skriver ErhvervsBladet i dag.

Tendensen afføder optimisme i automatiseringsbranchen, der den 5. september slår dørene op til messen Automatik 2006 i Brøndby Hallen.

Den stigende automatiseringstendens viser sig også på messens udstillerliste, der i år tæller 134 udstillere. Det er 30 flere end for blot to år siden, hvor messen for første gang så dagens lys, skriver avisen.

Messen, der slutter fredag den 8. september, fylder hallen til bristepunktet. 134 udstillere bliver der plads til, og det er 30 mere end for to år siden, da messen blev afholdt for første gang.

- Der er et utroligt aktivitetsniveau. Hele branchen gløder. Derfor har vi naturligvis store forventninger. Det eneste, der kan forhindre en rekordtilstrømning til messen er næsten, at kunderne selv har lynende travlt og ikke tid til at gå på messe, men det tror jeg nu ikke bliver tilfældet, siger Adm. direktør Claus Clausen, Beckhoff Automation i Glostrup, som er bestyrelsesmedlem i Brancheforeningen for Industriel Automation - en af messens arrangører.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08