23948sdkhjf

Crisplant ruller sig i succes

Crisplant har nu vendt de tidligere års millionunderskud med flot resultat på 61 mio. kr. Ordrerne ruller ind og århusvirksomheden må ud og erhverve sig mere kvalificeret arbejdskraft.
Den århusianske producent af højteknologiske bagagebånd og sorteringssystemer til lufthavne, postterminaler og distributionscentre over hele verden har netop afsluttet sit regnskab for 2005/2006. Det nyligt opgjorte regnskab beretter om en resultatforøgelse fra 12 mio. kr. til 61 mio. kr., skriver Dagbladet Børsen i dag

- Det er tilfredsstillende og bedre end forventet, siger adm. direktør Niels Otto Andersen til avisen.

Som følge af den positive udvikling kigger Crisplant sig nu omkring efter nye medarbejdere, og det er positive nyheder for virksomheden, der i løbet af de sidste tre år har måttet afskedige 40 pct. af sine 900 medarbejdere.
Virksomheden har i dag 630 medarbejdere, hvoraf de 450 er beskæftiget i Danmark. Crisplant har i løbet af sommeren ansat 50 nye ansigter, heraf 15 i august.

Mens Crisplant har afskediget i Danmark, har virksomheden rent faktisk øget antallet af ansatte i udlandet inden for servicesektoren, oplyser Niels Otto Andersen til Børsen.

Virksomhedens strategi er fortsat at tilpasse virksomheden til den aktuelle omsætning og aktivitet, som netop nu har båret frugt, siger Niels Otto Andersen, som samtidig forventer sig en lidt højere omsætning i 2006 og et resultat på niveau med 2005 som følge af store investeringer i Kina.

De nylige investeringer forventes sammen med Pacific at blive virksomhedens vækstområder i fremtiden, skriver avisen. Århus-selskabet er i dag reelt en division i den globale FKI Logistex-koncern.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062