23948sdkhjf

Dansk virksomhed bliver ny systempartner for Kuka

Danske Akea Automation, der specialiserer sig i automationsløsninger og maskiner til metalbearbejdning, er ny systempartner for Kuka Nordic.

Det oplyser Kuka i en pressemeddelse.

– Vi har en række spændende projekter foran os, hvor samarbejdet med Kuka kommer til at spille en afgørende rolle, udtaler Rasmus Balle, CEO i Akea Automation.

Virksomheden – der blev grundlagt i begyndelsen af 1990'erne – arbejder med en række forskellige brancher. De leverer blandt andet nøglefærdigt produktionsudstyr til virksomheder inden for vindkraft, minedrift og bilindustrien.

Nu har de indgået et systempartnerskab med Kuka, og ifølge Rasmus Balle er det et valg, der føles velbegrundet.

– For fire år siden, da vi begyndte med robotløsninger, var det helt nyt for os. Så kontaktede vi Kuka for at drage nytte af deres erfaring og viden. Vi har også været involveret i udviklingen af deres styresystem og føler, at det er en virksomhed, der virkelig lytter til sine kunders behov, lyder det.

En anden grund til at ville samarbejde med Kuka har at gøre med deres tilstedeværelse i Danmark.

– Ud over at være et stærkt brand har de også meget kvalificerede medarbejdere her i landet, hvilket er en stor fordel for os.

Samarbejdet er også meget interessant for Kuka, ifølge Martin Bunk, Area Sales Manager Denmark hos Kuka Nordic.

– Akea Automation er en højt kvalificeret og velrenommeret virksomhed med omfattende viden og et godt omdømme inden for sit felt. Det er en fornøjelse for os at bringe dem tættere på os og vores produkter, udtaler Martin Bunk.

Akea Automation har 40 ansatte og al ekspertise in-house. 

Organisationen har både en service- og projektafdeling, og de fremstiller komponenter til automationsindustrien via datterselskabet Brio Components. Virksomheden er ejet af fire partnere, hvoraf tre også har deres daglige gang i virksomheden.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062