23948sdkhjf

Deif fejrer 90 år

Torsdag kunne elektronikvirksomheden Deif fejre sit 90-års jubilæum.

For Deif var dagen ikke bare en anledning til pindemadder og skåltaler. Virksomheden benyttede også arrangementet til at "italesætte nødvendigheden af et stærkere fælles engagement i den grønne omstilling", lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi har alle et medansvar for at trække udviklingen i en mere bæredygtig retning. Som leverandør til energiproducerende brancher og virksomheder har Deif naturligvis en særlig forpligtelse, men det her kræver en indsats af os alle. Vi skal være villige til gennemgribende forandringer – og til at foretage de investeringer, der kræves, sagde administrerende direktør Christian Nielsen i forbindelse med fejringen.

Hos Deif kan de ligeledes glæde sig over, at den nye fabrik i Skive inden længe står klar. Herfra vil de kommende år bidrage yderligere til den grønne omstilling med deres produkter, der bruges til strømstyring i vedvarende energi-anlæg.

Men de håber også, at politikerne vil give dem de bedst mulige forhold for lykkes med den opgave.

- Vi har brug for, at hele branchen er med på rejsen. Vi er nødt til at stille større krav til hinanden og finde nye og mere bæredygtige løsninger. Og vi har brug for, at der fra politisk hold er vilje til at spille med – til at skabe rammer, som tilskynder til handling og letter arbejdet. Vi kan kun løfte den udfordring sammen. Her på Deif er vi stolte af at have udviklet os positivt gennem 90 år. Nu er tiden for alvor inde til at trække de næste 90 års udvikling i en mere bæredygtig retning – sammen, lød det videre fra Christian Nielsen.

Til fejringen havde Deif udover sine egne medarbejdere også inviteret Jenny Braat fra Danske Maritime og DI-direktør Lars Sandahl Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078