23948sdkhjf

Danionics skal levere batterier til bluetooth-udstyr

Fynske Danionics skal levere seks millioner batterier til bluetooth-produkter fra en endnu ukendt international virksomhed. Det er batterivirksomhedens datterselskab i Kina, der skal producere ordren.
Den fynske batterivirksomheds datterselskab i Kina skal levere seks millioner batterier til nye bluetooth-produkter. Ordren giver virksomheden håb om en positiv fremtid, skriver ComputerWorld i dag.

Aftalen er indgået mellem Danionics datterselskab Danionics Asia og en endnu ikke offentliggjort international virksomhed. Danionics ejer halvdelen af datterselskabet.

Danionics oplyser ComputerWorld, at ordren på seks millioner batterier vil lægge beslag på 40 til 50 procent af kapaciteten på den kinesiske batterifabrik og det forventes, at der skal ansættes yderligere arbejdskraft til at varetage den enorme ordre. Danionics regner med at hyre yderlige 100 nye medarbejdere, så fabrikken i alt kommer til at beskæftige 350 arbejdere i alt.

I samme ombæring skal den kinesiske fabrik omlægges fra prøveproduktion til industriproduktion, siger Karsten Borch. Formand for Diaonics bestyrelse til ComputerWorld.

Danionics havde for kun to år tilbage ringe fremtidsudsigter, men nu ser markedet ud til at stige og den nye ordre hjælper virksomheden godt på vej, skriver ComputerWorld.

Yderligere detaljer om den nye leverance offentliggøres i forbindelse med virksomhedens halvårsregnskab 25. august 2006-08-18

Kilde: ComputerWorld http://www.computerworld.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078