23948sdkhjf

Sydsjællandsk elektronikvirksomhed solgt til svensk industrikæmpe

Den sydsjællandske elektronikvirksomhed LS Control får ny ejere.

I en pressemeddelelse oplyser LS Control, at svenske Nibe Industrier har købt 70 procent af aktierne i selskabet.

LS Control har gennem flere år leveret flotte resultater, og for sidste offentlige regnskabsår kom Herlufmagle-virksomheden ud med et bundlinje-plus på 12 millioner kroner. Men tiden var inde til et salg.

"Strategien har hele tiden været organisk vækst med fokus på at opbygge en solid virksomhed rustet til generationsskifte," lyder det i pressemeddelelsen.

Selvom der kommer nyt ejerskab, kommer hverdagen ikke til at blive meget anderledes end førhen, lyder det. For LS Control har gennem over 25 år samarbejdet med flere Nibe-datterselskaber, og derfor kender de den svenske industrigigant indgående.

Ligeledes kommer der heller ikke til at være nogen forskel i den daglige drift. Her vil den nuværende ledelse med administrerende direktør Per Nielsen, salgs- og marketingdirektør Stig Petersen, udviklingschef Martin Jensen samt produktions- og kvalitetschef Jens-Erik Hegelund til at fortsætte i de nuværende roller, mens også den øvrige medarbejderstab vil fortsætte som hidtil.

"For vores eksisterende og kommende kunder betyder det nye ejerskab udelukkende, at vi har sikret eksistensen af LS Control A/S for fremtiden, og at vi med en stor og kapitalstærk koncern som ejer i endnu højere grad vil kunne udvide vores teknologiske platforme og fortsatte vækst," skriver LS Control i pressemeddelelsen.

I meddelelsen lyder det videre, at LS Control med en stor koncern i ryggen vil flere kompetencer at trække på inden for ESG og miljørapportering, "hvilket vil løfte vores muligheder for at imødekomme kunders behov også på dette område."

Handlen går officielt igennem 1. december. Parterne har ikke oplyst salgsprisen.

Om LS Control

  • Stiftet i 1969.
  • Holder til i Herlufmagle nord for Næstved.
  • Leverer elektronik til styring, regulering og kontrol af primært ventilation.
  • Udvikler og producerer både kundespecifikke produkter og egne standardprodukter.
  • Har 55 ansatte.
Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116