23948sdkhjf

Robotkomet får ny direktør

Odense-virksomheden Coalescent Mobile Robotics, der udvikler robotter til detailbranchen, skifter ud på direktørposten. Det oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Grundlægger og hidtidige CEO, Clionadh Martin, overlader roret til Oskar Philip Lauritzen. Clionadh Martin fortsætter i stedet som chief technology officer, CTO.

- Vi er begejstrede for at byde Oskar velkommen som vores nye CEO. I takt med, at vi gearer op for at skalere vores virksomhed, har det været altafgørende at finde en med ekspertise inden for kommercialisering og opbygning til skala. Oskars dokumenterede resultatliste med opskalering af virksomheder og guidning af deres kommercialiseringsbestræbelser gør ham til den ideelle leder til at drive CM-Robotics ind i den næste vækstfase, siger Clionadh Martin.

Oskar Philip Lauritzen har blandt andet medstifter af software-virksomheden Acto, hvor han blev købt ud i 2016. Sideløbende var han medejer af Composite A/S, der ligeledes udviklede software, som blev solgt til canadiske Orckestra Inc. i 2015. Han fortsatte efterfølgende i den canadiske koncern i en årrække.

- Efter et årti med SaaS er jeg ivrig efter at integrere min skaleringsekspertise med robotter i handelssektoren. Jeg er passioneret omkring at bygge til skala og efter at have brugt mange år på at arbejde med dagligvareforhandlere, er det at kombinere software og nu hardware med dagligvareindustrien, og blive en del af et stærkt og passioneret hold hos CM-Robotics spændende, siger Oskar Philip Lauritzen.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.449