23948sdkhjf

Dali blandt landets største eksportsucceser

Højttalervirksomheden Dali er kommet på Udenrigsministeriets liste over landets 50 største eksportsucceser.
Dali i Nørager er kommet med i semifinalen i Udenrigsministeriets udarbejdelse af en eksportkanon, som til slut skal rumme de 30 bedste danske eksportvirksomheder. Det skriver TV2/Nord.

Mere end 90 procent af højttalervirksomhedens produktion eksporteres til 65 forskellige lande, og handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr håber, at kanonen vil inspirere flere i erhvervslivet til at springe ud i eksporteventyret:

- Eksportkanonen skal være med til at identificere dansk eksports DNA. Den skal hylde nogle af de folk og virksomheder, der rejser ud i verden for at sælge danske varer og tjenester. Og den skal inspirere andre virksomheder til at tage springet ud på eksportmarkederne i de kommende år – ikke mindst på de nye vækstmarkeder, siger Pia Olsen Dyhr om kanonen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Eksportkanonen kommer til at indeholde de vigtigste danske erhvervsbedrifter siden 1989.
Kanonudvalget består af: bestyrelsesformand Lone Fønns Schrøder, ejeren af Hummel og Thornico, Christian Stadil, adm. Direktør i Gehl Architects, Helle Søholt, professor Philipp Schröder, professor Per Jenster, direktør i DI, Thomas Bustrup og direktør i Dansk Erhverv, Christian Ingemann.
Læs mere om: Dali
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094