23948sdkhjf

Stor Vestas-ordre til det franske marked

Vestas har modtaget en ordre på 33 stk. vindmøller af vigtig fransk developer.
Vestas meddeler om ny stor fransk ordre på i alt 33 stk. V90-2,0 MW vindmøller til fire vindkraftprojekter i Frankrig.

Ordren er modtaget fra Eole RES, som er det franske datterselskab af Renewable Energy Systems, som er en af Europas vigtigste developere. Ordren omfatter levering og idriftsættelse af møllerne samt Vestas Online overvågningssystem.

Levering af vindmøllerne påbegyndes i foråret 2007, og idriftsættelse af vindkraftværkerne er planlagt til efteråret 2007. De fire projekter er alle beliggende i den østlige del af Frankrig i departementerne Meuse og Doubs.

- Vi glæder os meget over den nye ordre på MW-møller til Frankrig. Denne vindmølletype har vist sig at være meget egnet til det lokale vindregime og de lokale prisbetingelser, siger Ebbe Funk, adm. direktør for Vestas Mediterranean A/S og fortsætter:

- De nye afregningsbetingelser, som den franske regering har godkendt, og det nye nationale mål for vindenergi på 13.500 MW installeret kapacitet i 2010, som den franske regering annoncerede i juli, danner begge god baggrund for en stærk udvikling på det franske marked.

Den franske ordre får ikke indflydelse på Vestas halvårsregnskab, der offentliggøres i morgen, eftersom møllerne først skal leveres i efteråret 2007.

Kilde: Vestas Wind Systems A/S. http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078