23948sdkhjf

Kalibreringsvirksomhed flytter: - Har været en rigtig tung beslutning at træffe

Efter flere end 30 år ved Flyvestation Karup flytter den midtjyske kalibreringsvirksomhed Element Metech til Herning.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Virksomhedens direktør, Karin Abel, giver over for avisen udtryk for, at det har "været en rigtig tung beslutning at træffe," men beslutningen kommer på grundlag af, at de ikke længere har samme tilhørsforhold til luftfarten.

Tidligere beskæftigede Element Metech sig med kalibreringer af militære helikopter-rotorer, men inden for de seneste år har de hovedsageligt gjort sig i kalibrering af måleudstyr til industrien.

Derfor flytter virksomheden til sommer fra Flyvestation Karup til et nyt erhvervsbyggeri i HI Park i Herning, der også har den fordel, at det ligger tættere på motorvejen, lyder det ifølge Viborg Stifts Folkeblad.

Element Metech har i dag 60 medarbejdere, der kommer til at flytte med til Herning.

Om Element Metech

  • Har i over 30 år leveret kalibreringsløsninger.
  • Tidligere fokuserede virksomheden især på kalibrering til militær luftfart, men nu beskæftiger de sig i den civile industri.
  • De leverer i dag kalibrering af måleudstyr inden for blandt andet elektronik, geometri, moment, kraft, temperatur, fugt, tryk, vægte, lodder, akustik, pipetter, gasflow, ledningsevne, kuldioxid, fiberoptik og medicoteknisk udstyr.
  • Har tidligere heddet Celcius Metech, Saab Metech, Bodycote Metech og Exova Metech, inden de i 2017 blev opkøbt af Element Materials Technology og ændrede navn til Element Metech.

Kilde: Element Metech

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078