23948sdkhjf

Direktør forlader robotproducent efter kun halvandet år

Odicos CEO Henrik Jacobsen vil forfølge muligheder uuden for koncernen

Administrerende direktør hos Odico, Henrik Jacobsen, fratræder sin stilling med udgangen af december for at forfølge muligheder uden for koncernen. Det oplyser Odico i en meddelelse til First North-børsen.

Selskabets bestyrelse iværksætter derfor en proces for at finde en ny administrerende direktør.

Indtil den nye direktør er fundet, konstitueres nuværende COO Claus Gulbech til fungerende administrerende direktør.

Søren Ravn Jensen, bestyrelsesformand i Odico, udtaler i den forbindelse:

- Odico står i dag med en solid pipeline og ordrebeholdning, og markedet har bekræftet, at Odicos fokuserede strategi er den rette vej. Nu starter en ny æra i Odicos rejse, hvor der i den kommende periode vil være behov for at omsætte den gode efterspørgsel fra markedet og realisere de vundne projekter. Samtidig vil det højere aktivitetsniveau nødvendiggøre et øget fokus på løbende forbedring af vores arbejdsgange, optimering af vores forsyningskæde og ressourcer samt et stærkt omkostningsfokus. Dette vil indgå i bestyrelsens vurdering, når den nye direktør skal findes.

Henrik Jacobsen blev ansat som administrerende direktør hos Odico i april 2022. Han kom dengang fra en stilling som vicedirektør for produktion og innovation i Dansk Teknologisk Institut. CV'et tæller også ansættelser hos Blue Ocean Robotics, Arkitektgruppen, Aluwind Group, Væksthus Syddanmark og ABB.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.91