23948sdkhjf

Trådløs mobiloplader i køkkenbordet

Nu vil det snart være muligt at oplade sin smartphone eller tablet ved hjælp af bordpladen.
Dupont Building Innovations er blevet medlem af organisationen Power Matters Alliance (PMA) og arbejder i øjeblikket på at udvikle en trådløs oplader, der effektivt kan integreres i materialet Dupont Corian, som bruges til forskellige indretningsløsninger.

- Det næste skridt for trådløse løsninger er at integrere det i overflader, som bruges i forskellige indretningsløsninger, siger formanden for PMA, Ron Resnick.

Ifølge formanden er samarbejdet mellem PMA og Dupont Building Innovations et skridt nærmere organisationens vision om at gøre intelligente trådløse løsninger en integreret del af hverdagen.

- Vi har været på udkig efter den rette teknologi og partner til integrationen af den trådløse oplader i Dupont Corian, og det har vi fundet med PMA. Trådløse løsninger er afgørende for den fortsatte udvikling af vores mobile samfund, og vi ser frem til at opfylde virksomhedernes og forbrugernes behov for opladte enheder, siger Dupont Building Innovations' international marketing manager, Ruslan Jussupov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078