23948sdkhjf

Automationshus gennemfører 14. opkøb

Automation Lab bliver en del af det ekspansionslystne automationshus Init Group

Init blev etableret i januar 2022 og er siden ekspanderet voldsomt gennem opkøb, så man i dag har cirka 650 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien, Nord Makedonien og Spanien.

Nu har koncernen gennemført sit 14. opkøb med købet af Automation Lab med lokationer i Svendborg, Albertslund og Vrå.

Lars Kirkegaard, administrerende direktør for Automation Lab, siger i en pressemeddelelse:

- Vi ser frem til at arbejde med hinanden og drage nytte af viden, erfaringer, medarbejdere og projekter, hvilket vil bringe mange fordele til den videre udvikling og vækst af Automation Lab. Vores fokus på forretningsområder inden for den grønne omstilling, PTX, procesanlæg og maskinstyring passer godt til resten af gruppen, og sammen bliver vi en endnu stærkere partner og arbejdsplads, til gavn for alle vores medarbejdere og kunder.

Automation Lab har siden 2009 leveret skræddersyede automationsløsninger til den grønne omstilling. Virksomheden har 30 medarbejdere, og efter salget til Init fastholder man sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, ligesom den tidligere ledelse fortsætter med en ejerandel i Init.

Henrik Jensen, administrerende direktør for Init Danmark, siger:

- Med Automation Lab om bord, styrker vi vores kompetencer, kunderelationer og ikke mindst vores fokus på bæredygtighed, som er et stort prioriteringsområde for hele gruppen. Derudover vil den geografiske placering af Automation Lab også sikre store fordele i den fremtidige rekruttering af medarbejdere – og sammen vil vi dække Danmark meget bedre. Dermed tager vi endnu et skridt mod vores ambition om at blive Nordens førende leverandør af industriel IT og automatiseringsløsninger til industrien. Vi ser frem til sammen med Automation Lab at skabe en endnu stærkere gruppe.

Se nøgletal for:
Læs mere om: automation
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.441