23948sdkhjf

Stifter takker af med rekordregnskab

I dag, 14. december, træder Michael Holm tilbage som CEO i Systematic, og han tager afsked med virksomheden med et nyt rekordregnskab.

Softwarevirksomheden omsatte i det forgangne regnskabsår for 192 millioner euro. Det svarer til 1,4 milliarder kroner og er en fremgang på knap 8 procent.

- Det her er vores bedste regnskab til dato. Det skyldes, at det samlede resultat er skabt af mange kontrakter, som alle virksomhedens forretningsområder har bidraget til – og ikke som tidligere år, hvor nogle få store kontrakter har fyldt rigtig meget i det samlede billede, udtaler Michael Holm i en pressemeddelelse.

Systematic A/S
Regnskabsår 2022/23 2021/22
Valuta mio. Euro mio. Euro
Nettoomsætning 191,8 178,1
Bruttofortjeneste 139,0 118,8
Resultat af primær drift 35,4 23,1
Resultat før skat 35,0 24,6
Årets resultat 27,3 19,5
Balancestatus 171,6 145,5
Egenkapital 103,3 86,8
Antal ansatte 946 903
Kilde: Systematic

Rette tidspunkt for afsked

Udgivelsen af regnskabet markerer også Michael Holms sidste dag som CEO for Systematic.

Efter 38 år i spidsen for softwarevirksomheden overdrager han direktørposten og dermed den daglige ledelse til virksomhedens senior vice president for people and culture, Nikolaj Bramsen. Selv indtræder Michael Holm herefter i bestyrelsen som arbejdende formand med fokus på strategi og international udvikling.

- Det er det helt rigtige tidspunkt at give stafetten videre på, for Systematic har aldrig stået stærkere end nu. Vi har nogle fantastisk dygtige og dedikerede medarbejdere. Vi leverer på alle vores forretningsområder, vores ordrebog er fuld, og vi har gang i mange spændende udviklingsprojekter. Det er stadig helt vildt spændende og svært at give slip på, men tidspunktet er det rigtige. Jeg vil fortsat bidrage og bruge mit internationale netværk og støtte Nikolaj i at blive en succes i rollen som CEO, lyder det fra Michael Holm.

Om Systematic

  • Softwarevirksomhed stiftet i 1985.
  • Leverer software- og systemløsninger til blandt andet forsvars- og sundhedsområdet.
  • Har hovedkontor i Aarhus og salgskontorer i Australien, Canada, Finland, UAE, New Zealand, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og USA.
  • Beskæftiger i alt flere end 1100 personer verden over.

Kilde: Systematic

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11