23948sdkhjf

Dansk lydfirma gør pitstop hos Formel 1-kæmpe

Det danske headset-mærke Epos har landet en stor aftale med bilproducenten Aston Martin, der kører i Formel 1-rækken.

Således kommer de til at styrke det partnerskab, der startede allerede i 2021, hvor Epos skal understøtte holdets interne kommunikation i tilspidsede situationer og desuden understøtte kommunikation i selskabets kommercielle aktiviteter.

- Med en fælles ambition om at styrke det menneskelige potentiale ved hjælp af vores ingeniørers højteknologiske og innovative arbejde, er vores partnerskab med Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® Team et naturligt match. Vi er begejstrede over at udvide vores partnerskab med holdet og fortsætte det arbejde, vi har foretaget for at støtte dem på deres rejse til toppen af gridden. Vores produkter er designet til en problemfri kommunikation, selv når der står meget på spil, og i en sport hvor hver brøkdel af et sekund tæller. Vi glæder os til fortsat at følge den succes, som vores produkter og udvidede partnerskab leverer til teamet, udtaler Epos' administrerende direktør, Jeppe Dalberg-Larsen, i en pressemeddelelse.

Epos et dansk selskab, der producerer headsets og andet kommunikationsudstyr til især erhvervsbrug. Det er et datterselskab under høreapparatproducenten Demant.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063