23948sdkhjf

EMT Nordic solgt til kapitalfond

Kapitalfonden SE Blue Equity har erhvervet aktiemajoriteten i den fynske software-virksomhed.
SE Blue Equity erhverver aktiemajoriteten i EMT Nordic af de nuværende aktionærer, der omfatter stifter og administrerende direktør Thomas Rasmussen og et af Danmarks største energiselskaber NRGi. Thomas Rasmussen fortsætter som administrerende direktør og vil fortsat være en væsentlig aktionær.

EMT Nordic leverer egenudviklede softwareløsninger og konsulentydelser indenfor energi- og miljøområdet, hvor fokus er på reduktion af energiforbruget samt automatisering og effektivisering af arbejdsprocesser.

- EMT Nordic har de seneste år oplevet betydelig vækst. Ejerskiftet giver mulighed for at fortsætte væksten i Danmark og ekspandere internationalt. Jeg ser frem til samarbejdet med SE Blue Equity, som med deres operationelle tilgang og fokus på energi og energieffektivitet vil være en værdifuld partner i at bringe virksomheden til næste niveau, udtaler Thomas Rasmussen, administrerende direktør i EMT Nordic.

Internationale muligheder
Hos SE Blue Equity er der store forventninger til fremtiden for EMT Nordic. Det forventes, at markedet i såvel Danmark som internationalt vil udvikle sig gunstigt, og at EMT Nordics løsninger har særdeles gode muligheder for at spille en væsentlig rolle i realiseringen af virksomhedernes energieffektiviseringer. Ikke mindst på det europæiske marked, hvor blandt andet det nye energisparedirektiv vil øge efterspørgslen på energieffektive løsninger markant:

- EMT Nordic har en dygtig ledelse, kompetente medarbejdere og en stærk produktportefølje, som danner et godt fundament for videreudviklingen af EMT Nordic. Vi ser frem til i fællesskab at fortsætte den positive udvikling, og det skal vi nu bygge videre på, så vi derigennem kan styrke forudsætningerne for, at EMT Nordic kan begå sig på det internationale marked, udtaler Thomas Bonde, partner i SE Blue Equity.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079