23948sdkhjf

Dansk virksomhed opkøbt af finner

Teknologivirksomheden Etteplan har været på opkøb og styrker dermed den danske forretning.

De har købt den danske softwarevirksomhed Strongit.

Finske Etteplan udbyder en lang række løsninger inden for software og elektronikdesign, og med opkøbet kommer de til at stå endnu stærkere i Danmark, hvor de indtil nu kun har haft en afdeling i København, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at byde Strongit velkommen i Etteplan-familien. Strongits omfattende konsulentkompetencer inden for produktdesign, softwareudvikling og indlejrede løsninger styrker Etteplans position i Danmark. Strongit har en omfattende kundebase og betjener en bred vifte af danske industrivirksomheder. Sammen kan vi skabe mere værdi for vores kunder i Danmark. Opkøbet udvider desuden vores kundebase og skaber nye vækstmuligheder i Danmark, udtaler Tero Leppänen, Etteplans senior vice president for Software and Embedded Solutions, i pressemeddelelsen.

Også hos Strongit er de godt tilfredse med at være blevet opkøbt af Etteplan.

- Strongit er begejstrede for at blive en del af Etteplan. Som en integreret del af en større international virksomhed er vi ivrige efter at udnytte det potentiale og den samlede værdi, vi kan tilbyde vores kunder. Med adgang til Etteplans globale serviceløsninger og kapaciteter kan vores kunder nu få en endnu bredere vifte af ydelser. Ved at slå kræfterne sammen kan vi tilbyde en bredere vifte af services og ydelser til vores eksisterende kunder og udvide kundebasen yderligere, udtaler Peter Eberle, CEO for Strongit.

Netop Peter Eberle kommer i forbindelse med overtagelsen til at blive country manager for Etteplan Danmark, og han vil rapportere direkte til Tero Leppänen.

Parterne har ikke oplyst købsprisen.

Om Etteplan

  • Finsk teknologivirksomhed med hovedsæde i Espoo.
  • Leverer en række services inden for software, IoT, embedded design og printudlægning/elektronikdesign.
  • Har over 4000 ansatte på verdensplan.
  • Etteplan Danmark har kontor i København, og med opkøbet af Strongit har de også tilstedeværelse i Jylland.
  • Er noteret på Nasdaq-børsen i Helsinki.

Kilde: Etteplan

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078