23948sdkhjf

Nordjyder har genrejst sig efter konkurs: - Vi rammer et hul i markedet

I Frederikshavn er to lyd-nørder på vej med et helt nyt produkt.

Bag den nye højttaler, der har fået navnet Canvas, står Kim Neeper Rasmussen og Laust Nielsen, hvoraf sidstnævnte står bag flere lydforretninger i lokalområdet.

Det skriver Nordjyske.

De nye højttalere bruger BACCH 3D-teknologien, der ifølge folkene bag sikrer dyb og bred lyd med blot én højttaler i modsætning til andre modeller, hvor stereo typisk kræver to fritstående højttalere.

Det får Laust Nielsen til at have høje forventninger til produktets potentiale.

- Vi har kæmpe store forventninger til det her, og det bliver muligt at købe online over hele verden. Vi mener virkelig, at vi rammer et hul i markedet med meget høj kvalitet hifi-lyd, der kan klare alt man har brug for i stuen. Det ser godt ud, og så er det til at betale, siger Laust Nielsen til avisen.

At få højttaleren på markedet har dog ikke været nogen dans på roser for makkerparret bag, for i 2021 gik projektet i første omgang konkurs grundet pengemangel. Men her troede Laust Nielsen så meget på projektet, at han trådte til og købte konkursboet, der altså nu kan sætte Canvas-højttaleren på markedet.

I første omgang kommer Laust Nielsen og Kim Neeper Rasmussen til at fremvise deres højttalere på CES-messen i Las Vegas 9.-12. januar, og siden vil de sætte den til salg både online og i de to forretninger i Frederikshavn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063