23948sdkhjf

Allerød-virksomhed henter ny driftsdirektør

Den danske IT-genbrugsvirksomhed Tier 1 Asset starter året ud med at ruste op på driften.

Selskabet, der holder til i Allerød, har hyret 31-årige Jacob Dahl Eriksen som chief operating officer, meddeler de i en pressemeddelelse.

I sit nye job skal Jacob Dahl Eriksen "sætte yderligere struktur på og modne virksomhedernes arbejdsprocesser og organisation, så de effektivt kan understøtte T1A’s strategiske målsætning i den videre vækstrejse," lyder det.

Tier 1 Asset gør sig i genbrugselektronik. Her sørger de for datasletning, klargøring og andre nødvendige opdateringer og forbedringer, der gør IT-udstyret til klar til at få nyt liv hos andre brugere.

Jacob Dahl Eriksen er uddannet cand.merc.aud og har senest arbejdet som senior finance manager hos Coloplast i 2,5 år. Han har desuden arbejdet hos Fujitsu Danmark, ISS, Novo Nordisk og PwC. Den røde tråd i karrieren er økonomistyring og compliance, og han kommer også til at gøre brug af disse kompetencer i sit nye job.

- Mit nye job trækker en lige linje fra det, jeg har lavet tidligere – økonomi, compliance og bæredygtighed. T1A har en central placering på markedet for bæredygtighed, der udvikler sig med hastige skridt. Efter min bedste overbevisning ser T1A ind i en stor vækstrejse de kommende år, og det glæder jeg mig til at være en del af sammen med mine nye kolleger, udtaler Jacob Dahl Eriksen i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144