23948sdkhjf

Lysvirksomhed snupper markant profil

Sune Arvad Kristensen er ny global udviklingsdirektør hos belysningsvirksomheden One A. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Dermed har selskabet med base i Kolding fået en erfaren profil om bord. Sune Arvad Kristensen har nemlig tilbragt årtier i belysningsindustrien - især hos Louis Poulsen - og kommer senest fra en stilling som salgsdirektør med ansvar for Storbritannien, Indien, Mellemøsten og Afrika.

Sune Arvad Kristensen har mere end tre årtier hos lampegiganten. Men nu skal han stå for den globale udvikling hos One A, som Lars Larsen Group i 2020 købte sig ind i.

- Sune har i mere end 35 år haft rollen som brand ambassadør for en af vores tid mest glorværdige brands inden for belysning. Hans karriere hos Louis Poulsen har bragt ham rundt i hele verden. Her har hans relationer bragt ham spændende og udfordrende projekter. Der er ingen tvivl om, at han er både respekteret og vellidt, udtaler Jan Bjarnhoff, som er administrerende direktør for og stifter af One A.

Hos One A skal Sune Arvad Kristensen etablere stærke, globale relationer og udforske mulighederne for at ekspandere til nye markeder.

- I løbet af hele min karriere har jeg været involveret i opbygningen og etableringen af markeder, samarbejdspartnere og strategier indenfor high-end dekorativ og arkitektonisk belysning, hvor størstedelen af min tid er blevet brugt hos Louis Poulsen, udtaler han.

- Hos One A kommer jeg endnu tættere på slutkunden, og ofte er løsningerne fundet i tæt samarbejde med de ledende designere, projektledelsesteamet og kunden direkte. Jeg er stolt, ydmyg og smigret over at blive en del af One A-familien, og jeg kan ikke vente med at påbegynde rejsen.

One A specialiserer sig i teknologi og belysning inden for smart home i luksusklassen.

ONE A A/S
Regnskabsår 2022 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning - - -
Bruttofortjeneste 15,7 17,3 11,9
Resultat af primær drift 3,9 6,6 2,8
Resultat før skat 3,8 6,5 2,6
Årets resultat 2,9 5,1 2,0
Balancestatus 18,5 19,2 18,9
Egenkapital 8,6 10,7 7,6
Antal ansatte 16 13 12
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Læs mere om: belysning
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.438