23948sdkhjf

Delfi indgår aftale med SuperGros

Delfi indgår aftale om levering af elektroniske hyldeforkanter og andre it-løsninger til SuperGros og Dagrofa-koncernens kunder.
Dagligvaregrossisten SuperGros har valgt Delfi som leverandør på en ny it-aftale, der danner grundlag for fremtidige leverancer af elektroniske hyldeforkanter til SuperGros og dagrofa-koncernens kunder. Aftalen åbner samtidig mulighed for en udvidelse med øvrige it-løsninger fra Delfi.

- Formålet med Delfi-aftalen er at kunne etablere et godt udgangspunkt for de butikker, der ønsker at gå forrest på butiksudviklingen. Vi har indgået en generel it-aftale, som vi er meget tilfredse med, og som sikrer os gode vilkår for vores kunder, siger CIO, Per Ahlmann Andersen, SuperGros A/S.

Hos Delfi glæder virksomhedens administrerende direktør, Palle Svendsen, sig også over aftalen med SuperGros.

- Vi har længe haft et tæt bånd med SuperGros, men den nye aftale betyder, at vi kan styrke samarbejdet, og aftalen er samtidig et godt udgangspunkt for at levere flere løsninger, der ligger forrest på innovation og sikrer høj kvalitet hos SuperGros’ kunder, siger administrerende direktør, Palle Svendsen, Delfi Technologies A/S.

Aftalen indebærer blandt andet, at Delfi bliver primær leverandør af elektroniske hyldeforkanter, Delfis Breece System, til SuperGros- og Dagrofa koncernens kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078