23948sdkhjf

Elektronik-udvikler får tidligere Telenor-topchef som bestyrelsesformand

Elektronik- og IoT-udviklingsvirksomheden Develco har fået ny bestyrelsesformand.

Det er den tidligere Telenor-topchef Jesper Steffen Hansen, som fremover skal sidde for bordenden hos Develco.

Hos Develco lyder det, at Jesper Steffen Hansen på sin nye post skal være med til at "sætte endnu skarpere strategiske mål og taktiske planer." Overfor Electronic Supply fortæller CEO, Jakob Bjerre, at den nye formand blandt andet skal bruge sin erfaring fra Telenor til at åbne flere døre for Develco.

- Vi skal blive ved med at lave det, vi er gode til. Men Jesper skal ind at se på markederne. Hvordan vi kommer bedre ud på markedet og får nye kunder, siger Jakob Bjerre.

Desuden lægger Develco vægt på, at Jesper Steffen Hansen er hentet eksternt som bestyrelsesformand. Indtil nu har Erik Refsgaard, der er en del af ejerkredsen, siddet på posten, inden da var det Regner Bendtsen, der ligeledes har ejerandele i virksomheden.

- Det har været et helt bevidst valg, at vi gerne ville have en udefra. En ekstern bestyrelsesformand kan bibringe noget nyt, så det ikke bare er os, der render her til dagligt. En, der har noget erfaring udefra, kan komme med noget nyt input, så det er grunden, siger Jakob Bjerre.

Ny karrierevej

Jesper Steffen Hansen stoppede i Telenor i 2022 efter 16 år og har siden dedikeret sig til sin bestyrelseskarriere.

Hans første post efter endt bestyrelsesuddannelse bliver hos Develco. Her ser han stort potentiale og tror på, at han kan bidrage med sine kompetencer.

- Som bestyrelsesformand vil jeg primært fokusere på udvikling og fortsat realisering af forretningsplanen med kernekompetencer, kunder og kanaler i det strategiske arbejde med at skabe visioner og mål for Develco. Allerede i dag gør Develco det supergodt. Men jeg er overbevist om, at Develco har et uudnyttet potentiale til at differentiere sig yderligere, skabe merværdi for deres kunder og indtage en vinderposition som den foretrukne teknologiudviklingspartner i de markeder, som de vælger at konkurrere i, udtaler han i en pressemeddelelse fra Aarhus-virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078