23948sdkhjf

Fornem initiativpris til fynsk forsvarsvirksomhed

DI Fyn har udvalgt Falck Schmidt Defense Systems A/S som et af Fyns bedste eksempler på, at viden på højt plan og produktion kan kombineres og resultere i en succesfuld vækst.
Falck Schmidt Defense Systems A/S, som fra sin fynske base leverer forsvarsudstyr til hele verden er vinderen af DI Fyns initiativpris.

I dag kl. 15.00 vil DI Fyns formand Søren Vilby overrække DI Fyns Initiativpris 2013 til Falck Schmidt Defense Systems A/S. Odenses borgmester Anker Boye og direktør Frank Bill fra Forsvars og Aerospaceindustrien i Danmark vil også optræde på talerstolen, når overræk-kelsen finder sted på virksomhedens adresse i Odense senere i dag.

Virksomheden, der blev etableret i 2005 og har over 75 ansatte beskæftiget med udvikling og produktion.

- Falck Schmidt Defense Systems A/S er et fornemt eksempel på en vækstvirksomhed, som mestrer både udvikling på et højt teknologisk niveau og samtidig kan omsætte den udvikling til produkter, som kan produceres her og sælges i hele verden. Den type virksomhed er netop en mangelvare på Fyn, og så meget mere bemærkelsesværdig er virksomhedens flotte udvikling de senere år, siger formanden for DI Fyn, Søren Vilby.

Øje for nye markeder
Den fynske virksomhed leverer forsvarsudstyr både i Europa og i USA. Senest har virksomheden etableret en ny virksomhed i USA for bedre at kunne betjene det amerikanske marked.

Falck Schmidt Defense Systems A/S er udviklingsorienteret og deltager aktivt i den danske forsvarsindustri – specielt i arbejdet med nye forretningsmuligheder. Et af de aktive projekter er et projekt, om eller hvordan Odense Lufthavn forretningsmæssigt kan blive et dronecenter.

- Øget eksport af produkter, som er udviklet og produceret her på Fyn er den væsentligste vej til varig vækst på Fyn. Det er derfor godt at se, at vi har virksomheder som Falck Schmidt Defense Systems, som kan vise, hvordan det kan gøres. Både når det gælder produkter, som allerede er på markedet, og når gælder udvikling af fremtidige muligheder, siger Søren Vilby.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127