23948sdkhjf

Terma-topchef takker af

Jes Munk Hansen fratræder senest den 1. september 2024 som CEO hos Terma. Han skal i stedet være CEO hos Rockwool. Det oplyser isoleringsproducenten i en fondsbørsmeddelelse.

- I Jes Munk Hansen får Rockwool en CEO med betydelig ledelseserfaring fra store internationale koncerner i byggematerialesektoren. Han er en succesfuld leder i Terma, og jeg har personligt nydt godt af hans store erfaring via bestyrelsesarbejdet i Rockwool. Derfor er jeg overbevist om, at vi med Jes har fundet den rette person til at lede Rockwool, siger bestyrelsesformand i Rockwool, Thomas Kähler.

Jes Munk Hansen kom til Terma i 2019, hvor han overtog posten som CEO efter Jens Maaløe.

Før tiden hos Terma var Jes Munk Hansen øverste ansvarlig for Osrams aktiviteter i USA og for Osram-koncernens globale salgsfunktion. Inden skiftet til Osram var han 13 år i Grundfos. Først som director i Group eBusiness. Dernæst seks år som group senior vice president og globalt ansvarlig for forretningsenheden Dosing and Disinfection. I 2008 fik han ansvaret for Grundfos North America, hvor han blandt andet var med til at etablere et lokalt R&D-center og opkøbe en række virksomheder.

Jes Munk Hansen er forstkandidat fra Landbohøjskolen (nu Københavns Universitet) (1995) og har en MBA fra London Business School (1997).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062