23948sdkhjf

Elektronik-udvikler styrker ledelsen

Elektronik-udviklingsvirksomheden Ektos vil stå endnu stærkere på salgsfronten.

Derfor har de netop ansat en ny salgsdirektør i form af Niels Holme, som skal stå i spidsen for Ektos' salgsarbejde med fokus på nye kunder og pleje af relationer med folk i branchen.

- Vi er glade for at kunne byde Niels velkommen til EKTOS-teamet. Hans baggrund fra forskelligartede brancher og organisationer og hans solide forståelse for vækst gør ham velegnet til at lede vores salgsindsats. Niels bliver en betydelig tilføjelse til Ektos’ ledelsesteam, udtaler direktør Niels Martin Jørgensen i en pressemeddelelse.

Niels Holme kommer med erfaring fra blandt andet Bila og Siemens og har desuden været selvstændig i mange år, og han kender godt til Ektos fra sine år i branchen.

- Ektos har etableret sig som en pålidelig partner for sine kunder inden for en række sektorer, og jeg ser frem til yderligere at styrke virksomhedens vækstkurve. Jeg kender Ektos’ talentfulde hold ganske godt og ser frem til at blive en del af teamet, til at levere holdbare løsninger og til at opfylde kundernes forventninger, udtaler Niels Holme.

Ektos holder til i Viborg og leverer udviklings- og konsulentydelser til elektronikbranchen. Virksomheden er et af to ben i en samlet koncern, der også omfatter søster-virksomheden Techto, der producerer elektronik i Ukraine.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093