23948sdkhjf

Dansk Tetra-firma med i terrorbekæmpelse

Damm Cellular Systems i Sønderborg skal sammen med franske Thales Communication levere et Tetra-baseret kommunikationssystem til myndighederne i Jordan. Netværket skal sikre, at kommunikationen bevares ved terrorangreb.
Danske Damm Cellular Systems skal levere Tetra-netværk til Jordan. Ordren kan åbne døren til andre lande i regionen for den danske televirksomhed, skriver Computerworld.

Franske Thales Communication er hovedleverandør, men ikke desto mindre vil Damm Cellular Systems, tjene et tocifret millionbeløb på ordren til Jordan.

- Vi leverer radiosystemerne, hvilket vil sige de bagvedliggende basestation-systemer og det programmel, der skal bruges, for at man kan lave Tetra netværk, fortæller salgsdirektør Moritz Hynkemejer fra Damm Cellular Systems til Computerworld.

Damm Cellular Systems er også med i kampen om at levere det kommende danske nødberedskabsnet, der også er baseret på Tetra. Her er Damms Tetrastar gået sammen i et konsortium med, SAAB Communications, Mærsk Data Defence og ELTEL Network Telecom.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078