23948sdkhjf

Henning Dyremose takker af med rekordregnskab

TDC har trukket mange nye bredbånds- og mobilkunder til i både Danmark og Schweiz, og den stigende kundetilgang giver pænt overskud på bundlinjen. Henning Dyremose takker af med det bedste kvartalsregnskab nogensinde.
TDC's omsætning blev i årets tredje kvartal 12,0 mia. kr., hvilket svarer til en stigning på 1,4 pct. i forhold til 3. kvartal 2005. Resultat før afskrivninger mv. (EBITDA) steg 4,4 pct. til 3,5 mia. kr.

Dermed slutter den afgående adm. direktør og koncernchef Henning Dyremose af med at aflevere det bedste kvartalsregnskab fra TDC nogensinde målt på EBITDA.

Der har været indtjeningsfremgang i alle TDC's driftsselskaber, og omkostningerne er blevet holdt i ro. I Danmark og Schweiz har TDC tiltrukket flere bredbånds- og mobilkunder, ligesom kundetilgangen fortsætter i de udenlandske mobilselskaber, bl.a. Talkline og Bité, samt i TDC Kabel TV. TDC har nu 15,9 mio. kunder, og det er 1,2 mio. flere end på samme tidspunkt sidste år.

- Det er et tilfredsstillende regnskab, vi fremlægger i dag. På et stærkt konkurrencepræget marked tiltrækker TDC hver eneste dag masser af nye kunder, og samtidig fortsætter vi med en stram omkostningsstyring. Det er derfor et TDC i god økonomisk form, jeg nu kan overdrage til min efterfølger, siger Henning Dyremose i en pressemeddelelse.

Kilde: TDC http://www.tdc.dk

Læs mere om: TDC
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11