23948sdkhjf

WS Audiology får ny CEO

Efter fem år er det slut for Eric Bernard som CEO for WS Audiology

Til sommer skal høreapparatvirksomheden WS Audiology have ny administrerende direktør.

I en pressemeddelelse oplyser virksomheden, at Jan Makela fra 15. juli afløser den nuværende CEO, Eric Bernard.

- CEO-skiftet i WSA har været planlagt og aftalt mellem Eric og ejerne, Tøpholm- og Westermann-familierne og EQT. Ejerne og bestyrelsen er taknemmelige for Erics indsats i WSA og hans mange bidrag og præstationer, udtaler bestyrelsesformand Lars Rasmussen i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformanden fremhæver videre, at Eric Bernard har stået i spidsen for virksomheden med hovedsæde i Lynge i de fem år siden fusionen mellem Sivantos og Widex, og at tiden har budt på en 50 procent omsætningsfremgang. 

Den afgående direktør er ligeledes selv godt tilfreds med sin tid i virksomheden.

- Min tid i WSA har været en af de mest spændende i min karriere. Sammen med et dedikeret ledelseshold og støttet af vores ejere har vi været i stand til at gøre WSA til en ledende aktør i høreapparatindustrien, udtaler Eric Bernard og ønsker sin efterfølger held og lykke.

Ser vækstpotentiale

Den nye direktør, Jan Makela, kommer fra en stilling hos GE Healthcare, hvor han er CEO for virksomhedens Imaging-afdeling. 

- Jeg er begejstret over muligheden for at komme ind i høreplejebranchen og stå i spidsen for WSA, som er anset som en af de mest innovative medtech-virksomheder i verden. Vækstmulighederne i hørepleje er enestående, eftersom de globale markeder er underservicerede, udtaler Jan Makela.

Jan Makela træder først til i sit nye job til sommer, og inden da vil han bruge tiden på at flytte sin familie fra England til Danmark.

Eric Bernard vil i den første tid støtte Jan Makela i indkøringen i hans nye rolle.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094