23948sdkhjf

Odense-virksomhed giver grønt lys

Odense-virksomheden Technical Traffic Solution har redet på en succesbølge på sit trafikudstyr med diodebelysning og indbygget dynamisk "grøn bølge", der følger trafikstrømmen. Virksomheden er nu solgt til energi Horsens, og udviklingen inden for diodebelysning fortsætter.
Technical Traffic Solution er vokset med rekordfart. Trafikudstyr med smart design og miljørigtige løsninger har siden sidste år givet virksomheden en omsætningsfremgang på 20 pct. til 60 mia. kr. Det blev til et overskud før skat på 5,5 mio. kr., skriver Fyens Stiftstidende i dag.

Det er Poul Nellemose, der er manden bag virksomheden, der nu er solgt til Energi Horsens. Han valgte selv at starte op efter en firmafusion, hvor han var ansat som chefkonsulent i trafikudstyr.

I dag er firmaet vokset til 40 ansatte og succesen kan bl.a. måles på adskillige design- og miljøpriser. Technical Traffic Solution er kandidat til både Entrepreneur og The Year-prisen.

- Det ser jeg som et cadeau til vores måde at drive virksomheden på, siger Poul Nellemose til avisen.

Technical Traffic Solution tager næste skridt sammen med Energi Horsens, hvilket bliver gade- og parkbelysning med dioder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109