23948sdkhjf

ViewNet A/S skifter til næste gear

ViewNet er en mindre virksomhed i Sønderborg, der designer, udvikler og producerer eksklusive fladskærme til andre mærker. Virksomheden har pr. 1. september startet egen produktion, og det har sat gang i en rivende udvikling.
Den 1. september startede ViewNet sin egen produktion af eksklusive fladskærme. Fokus har fra 2003 været at sælge til Skandinavien, Holland og Belgien. I dag er de første leveringer til Rusland, England og Tyrkiet også et faktum, og andre europæiske lande vil følge.

- Tidspunktet for gennembruddet kommer ikke tilfældigt, siger Nico Colijn, som har ansvar for salg og marketing og fortsætter:

- Udover at man skal lave sit benarbejde, har virksomheden arbejdet hårdt for at få den nye elektronik klar. Vores nye produkter har ikke mindre end 13 tilslutningsmuligheder, DVB-T tuner, SD kort læser og USB kontakt, for bare at nævne nogle. TV apparatet, der er bygget på basis af helt nye udviklinger, er født med ekstraordinært billede og lyd.

ViewNets design er kendt i Danmark fra NAD TV, solgt via Hifiklubben.

Skærmen er lavet af glas og aluminium. Glasset har nogle specielle egenskaber, så billedet er forbedret. Med at vælge aluminium, sikrer man den højeste performance (for eksempel med hensyn til køling, tykkelse og styrke). Designet er lavet af Lars Dalvig, som er virksomhedens stifter, ejer og udviklingsingeniør. Han har formået at skabe et produkt, der også tiltrækker det kvindelige publikum.

40 tommer tv-et er det første TV bygget med den nye elektronik. Skærmen oser af luksus, også når den ikke er tændt. Alle steder er der kælet for detaljerne. For eksempel giver menuen i tv-et den samme fornemmelse af forkælelse, som man får med designet.

Den nye 40” vil stå for mere end halvdelen af produktionen. En 32” baseret på samme tekniske opbygning er planlagt i starten af 2007.

Kilde: ViewNet http://www.viewnet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109