23948sdkhjf

IoT-virksomhed skifter navn efter halvandet år

Den danske IoT-virksomhed Iotbee har skiftet navn til Acembee.

Det oplyser CEO og medstifter, Oline Stærke, til Electronic Supply.

Ifølge direktøren er årsagen ret simpel: Folk udtalte ofte navnet forkert. Nogle sagde "Jotbee", og andre kaldte det "Lotbee".

- Så vi måtte hellere gøre noget ved det, før vi voksede for meget, siger Oline Stærke.

Samme produkt

Oline Stærke fortæller, at Acembee har "masser at lave lige nu". Hun og forretningspartner Holger Bregnhøj har også sat gang i en større marketingssatsning.

Derfor gav det mening at gøre det under et nyt navn i stedet for at ændre det senere, fortæller Oline Stærke og understreger, at der blot er tale om et navneskift, og at indholdet er det samme som før.

Navn passer til indhold

Det er også baggrunden for det nye navn, siger Oline Stærke. For idéen med Acembee er at tilbyde IoT-løsninger skræddersyet til den enkelte kunde.

- Det er fordi, Acembee lægger sig opad "assembly" - altså at samle et IoT-produkt. Og at samle data ind. Og det, synes vi, klinger godt med det, vi laver, som er at hjælpe kunderne med at samle deres egne IoT-produkter, siger Oline Stærke.

Acembee har under to år på bagen, og har indtil videre aflagt et enkelt regnskab, der dækker over selskabets første 18 måneders drift.

Her havde virksomheden en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner og deraf et overskud efter skat på 177.000 kroner.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.048