23948sdkhjf

Oticon er Årets Arbejdsplads 2006

Den nordjyske producent af høreapparater, Oticon, løb i går med titlen som "Årets Arbejdsplads 2006". Lysfabrikken Martin Professional og skibsmotorvirksomheden MAN Diesel var med i finaleopløbet.
3F og Fagbladet kårede onsdag i København "Årets arbejdsplads 2006". Vinder af konkurrencen blev den nordjyske høreapparatproducenten Oticon fra Thisted.

Det blev Oticon, Thisted der vandt prisen som Årets Arbejdsplads 2006, og virksomheden var repræsenteret ved fabrikschef Svenning Thomsen og tillidskvinderne Susanne Kold i hvid trøje og Karin Ubbesen. Foto: Harry Nielsen

Høreapparatfabrikken vandt retten til at kalde sig for årets bedste arbejdsplads foran lysfabrikken Martin Professional og skibsmotorvirksomheden MAN Diesel, begge fra Frederikshavn.

De 3 arbejdspladser var udvalgt til finalerunden blandt cirka 80 virksomheder, der alle var indstillet af medlemmer af 3F. Oticon er den 15. virksomhed, der løber med æren, som sidste år tilfaldt Danfoss på Als.

Forbundsformanden begrunder valget af vinder med, at Oticon i særlig grad har forstået, at inddrage medarbejdernes ressourcer på en positiv måde.

- Det er en virksomhed, hvor de ansatte føler stor arbejdsglæde, masser af energi og virkelyst, og lyst til at bidrage til virksomhedens udvikling. Ja faktisk er det dommerpanelets opfattelse efter at have besøgt virksomheden, at de ansatte føler en særlig stolthed over netop at være ansat på denne her virksomhed, siger Poul Erik Skov Christensen, der mener, at det er særlig positivt, at de tre udvalgte virksomheder alle har et stort fokus på bløde værdier og rummelighed.

- Det glæder mig meget at se virksomheder, som i den grad tager et socialt ansvar og viser, at det rummelige arbejdsmarked kan fungere til glæde for alle. På det punkt er alle tre arbejdspladser positive eksempler, som mange kunne lære noget af', lyder det fra Poul Erik Skov Christensen.

Kilde: 3F http://www.3f.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078