23948sdkhjf

Crysberg opnår unik sikkerhedscertificering

Elektronikvirksomheden har fået en ny kvalitetsstandardscertificering, der henvender sig specifikt til olie- og gasindustrien.
Det kan være risikofyldt at arbejde på boreplatform. Risikoen for voldsomme ulykker er stor, hvis udstyret ikke har den rette kvalitet, når medarbejderne håndterer eksplosive væsker og gasser.

Hos elektronikproducenten Crysberg har man opnået certifikatet ISO TS/29001, som er en ny kvalitetsstandard specielt til leverandører og serviceudbydere i olie- og gasindustrien.

- Med den nye certificering kan vi garantere kunden, at alle produkter og arbejdsgange er kontrolleret. Sporbarheden gælder i hele kæden. Vi ved præcis, hvor hver enkelt emne er købt, og der er mulighed for øjeblikkelig tilbagekaldelse akkurat som i bilbranchen. Det er et højt kvalitetsniveau og en overbygning, der er skarpere end den ISO 9001, som vi har i forvejen, siger Niels Klagenberg, administrerende i Crysberg.

Bureau Veritas Certification er Danmarks største certificeringsvirksomhed. Crysberg er de første i Danmark, som bureauet certificerer med ISO TS/29001.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094