23948sdkhjf

Terma leverer rekordregnskab og satser på fordobling

Teknologivirksomheden Terma har haft et stærkt 2023, og væksten kommer til at fortsætte de kommende år i lyset af krigene i Gaza og Ukraine, lyder forventningen.

I sit sidste fulde regnskab kan den afgående Terma-CEO, Jes Munk Hansen, nok en gang fremvise flot vækst.

Således fremgår det af en pressemeddelelse, at Terma i seneste regnskabsår formåede at omsætte for 2,6 milliarder kroner og lande et resultat på 228 millioner kroner. Det svarer til vækst på henholdsvis 17 og 33 procent.

- Jeg er selvfølgelig meget stolt over det flotte resultat, som Termas godt 1500 medarbejdere har leveret. Terma er gået fra at være en leverandør af delløsninger og komponenter til en unik platform, der kan tage en ledende rolle som totalleverandør – både til det danske forsvar og udenlandske kunder, udtaler Jes Munk Hansen.

Vil fordoble omsætning

Jes Munk Hansen uddyber, at de nuværende krige betyder, at der er stor efterspørgsel på Termas produkter. Derfor har virksomheden lagt en plan for den kommende vækst, hvor omsætningen om tre år skal være fordoblet.

- Den sikkerhedspolitiske situation i Europa kræver en stærk dansk forsvarsindustri. Det står Terma i spidsen for, og der er et behov for, at vi udvider vores kapaciteter. Vi har konkrete planer for en betydelig organisk vækst i de kommende år, men Termas vækst bliver særligt gennem opkøb af relevante virksomheder inden for forsvarsindustrien. Målet er at styrke Terma og Danmarks evne til at udvikle og producere relevante kapaciteter selv, lyder det fra Jes Munk Hansen.

Han siger desuden, at Terma allerede er i dialog med "en række spændende virksomheder af betydelig størrelse" med henblik på opkøb.

Termas årsrapport er ikke udgivet endnu, og derfor er de fulde regnskabstal ikke tilgængelige i skrivende stund.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093