23948sdkhjf

UpGrade bliver skandinavisk distributør af ZyXEL

UpGrade Communication har indgået aftale om distribution af ZyXEL-produkter på hele det skandinaviske marked. ZyXEL’s bredbåndsløsninger – der er ideelle til operatører, ISP’ere, by-net m.fl. – vil indgå i UpGrades store portefølje af produkter, der kan kombinere trådløst, ADSL og fiber til totale bredbåndsløsninger.
UpGrade bliver skandinavisk distributør af ZyXEL, primært inden for ZyXEL’s store xDSL sortiment.

Distributionen er allerede startet, idet UpGrade har solgt en del ZyXEL-produkter til implementering i en række svenske by-net. Et af dem er Halmstad IT-nät AB, hvor UpGrade har leveret ca. 1.800 porte fordelt på 29 stk. ADSL noder. Halmstad har nu et stabilt og robust net, som uden problemer leverer alle de aftalte tjenester.

- Vi er meget glade for samarbejdet med ZyXEL Communications, idet det øger UpGrades evne til at tilbyde bredbåndsløsninger af høj kvalitet til Telco/ISP segmentet på det skandinaviske marked, siger Henrik Mygind, administrerende direktør hos UpGrade Communication.

Takket være en forståelse for kunders behov og en evne til at producere fleksible og kundetilpassede produkter, har ZyXEL længe haft stor succes med løsninger til Telco/ISP segmentet.

- UpGrades store kompetence samt fokus på bredbånds- og infrastruktur-løsninger gør dem til en god partner for ZyXEL, siger Magnus Ahlberg, administrerende direktør for ZyXEL i Sverige.

Kilde: UpGrade - http://www.upgrade.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.578