23948sdkhjf

Rejser millioner efter magre år: - Det viser, at de stadig tror på os

Audientes har rejst et stort millionbeløb, og pengene skal blandt andet gå til marketing og produktudvikling

Der er penge på vej til Audientes.

Høre-virksomheden har netop gennemført en aktieemission, og her er der rejst et samlet beløb på 4,6 millioner kroner, og det glæder administrerende direktør, Steen Thygesen, sig over.

- Vi er glade og tilfredse, men det her er kun et skridt på vejen, siger Steen Thygesen, der håber, at Audientes inden året er omme kan have rejst på den gode side af 10 millioner kroner.

En del af de nye aktier er i form af konverteret gæld hos kreditorer, mens resten er frisk kapital.

At både leverandører og andre investorer tror på Audientes er ifølge Steen Thygesen et tegn på, at selskabet er velanset, selvom Audientes har været gennem nogle svære år rent økonomisk.

- Det viser, at de stadig tror på os, og at de tror på de ting, vi eksekverer på. Så jeg tror på, det kan blive rigtig godt, lyder det fra Steen Thygesen.

AUDIENTES A/S
Regnskabsår 2023 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 1,3 0,1 0
Resultat af primær drift -12,2 -23,8 -14,4
Årets resultat -13,4 -24,4 -12,9
Balancestatus 14,4 26,6 31,5
Egenkapital 4,0 13,0 25,5
Antal ansatte 11 16 8
Kilde: CVR

Marketing og produktudvikling

Pengene skal i bred forstand gå til den videre drift af Virum-virksomheden. Blandt andet er Audientes for nyligt indtrådt på markederne i Kina og Japan, og der skal bruges en del kroner på markedsføring.

Udover det kommer Steen Thygesen og co. til at bruge ressourcer på at styrke tilstedeværelsen på det indiske marked, fortæller han.

Audientes har dog også andre projekter i støbeskeen. Virksomheden er for tiden ved at udvikle et nyt produkt, der skal konkurrere med traditionelle høreapparater.

- Så en stor del af vores fokus i vores fundraising er også på produktudvikling, lyder det fra Steen Thygesen.

Om Audientes A/S

  • Audientes blev etableret i 2014 af ingeniøren Hossein Jelveh, der sammen med 10 kolleger fra den nedlagte Nokia-afdeling i København startede helt fra bunden med at udvikle teknologien i Audientes.
  • Virksomheden blev børsnoteret på Nasdaqs First North i september 2020 og skiftede i september 2022 til Spotlight-børsen.
  • Audientes' Ven er selvjusterende og kan indstilles af brugeren selv, hvorfor det ikke kræver opsætning af audiologer som almindelige høreapparater.
  • Audientes satser ligeledes på OTC-markedet med deres Companion-høreløsning.

Kilde: Audientes

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.048