23948sdkhjf

Lemvigh-Müller bliver herre i eget hus

Lemvigh-Müller, der er grossist inden for blandt andet elektronik, har købt sine nuværende lokaler med en udvidelse for øje

Lemvigh-Müller køber sit logistik- og administrationscenter i Kolding af ejendommens nuværende ejer. Det oplyser grossistvirksomheden på sin hjemmeside.

Lemvigh-Müller står over for en omfattende logistikinvestering i et moderne, automatiseret højlager i forbindelse med de eksisterende lejede faciliteter på Nordager i Koldings nordlige udkant.

Derfor giver det mening at sikre muligheden for at disponere over ejendommen, som bliver rygraden i grossistvirksomhedens distribution af teknikvarer de næste mange år.

Det konstaterer Lemvigh-Müllers CEO, Christian Søgaard-Christensen.

- Vi søger kontinuerligt at kunne tilbyde effektive og højteknologiske løsninger til vores kunder. Derfor foretager vi nu meget betydelige investeringer i fremtidens logistikløsninger og en markant udvidelse af faciliteterne. I den kontekst vurderer vi, at vi selv er den bedste ejer af ejendommen fremover, siger han.

Byggeforberedelser går snart i gang

Sidste år ændrede byrådet i Kolding Kommune lokalplanen, så der er mulighed for at opføre et højlager på den cirka 135.000 kvadratmeter store grund på Nordager. Dermed er rammebetingelserne for moderne logistikvirksomhed til stede på adressen, hvor Lemvigh-Müller allerede har placeret en væsentlig del af sine aktiviteter.

- Vi har gennem hele forløbet haft en god og konstruktiv dialog med byrådet og forvaltningen i Kolding Kommune. Derfor mener vi også, at Kolding er det rigtige sted at udvide vores aktiviteter, siger Christian Søgaard-Christensen.

Han forventer, at arbejdet med at byggemodne grunden vil starte allerede her i sommer. Når det nye logistikcenter står klart, forventer Lemvigh-Müller at føje yderligere cirka 24.000 kvadratmeter og omkring 150 ansatte til de cirka 450, som grossistvirksomheden beskæftiger i Kolding i dag.

Lemvigh-Müller overtager bygningerne og grunden 1. juli 2024.

Lemvigh-Müller er grossist i en lang række brancher og leverer blandt andet produkter inden for kabler, ledninger, lysstyring, sensorer, dataelektronik, monitorer og konvertere.

Se nøgletal for:
Læs mere om: råvarer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047