23948sdkhjf

Europæisk IT-fusion starter danske opkøb

Når de to internationale konsulenthuse Watermark og Qurius fusionerer, bliver de til verdens største Microsoft Dynamics Partner. Og det vil smitte af i Danmark. Her har Watermark allerede godt fat i den midterste del af markedet for ERP-løsninger til virksomheder inden for maskinindustrien og industrielt udstyr, projektindustri samt logistik og service.
Watermark og Qurius vil være landsdækkende i Danmark. En fusion mellem de to konsulenthuse sætter gang i en række opkøb på det danske marked.

- I dag har vi flest kunder i Hovedstadsområdet, men vores mål er at dække hele landet. Vi ønsker at være fysisk tilstede lokalt og er derfor ved at forberede opkøb. Med den nuværende mangel på specialister vil vi ganske enkelt ikke kunne vokse hurtigt nok organisk, siger adm. direktør Kim Godsk Ottosen, Watermark Denmark A/S.

Blandt de danske største kunder er GEA Niro A/S og X-Yachts A/S. Kim Godsk Ottosen anser virksomheder som WM Data, Columbus IT og Tectura for at være firmaets betydeligste konkurrenter på det danske marked.

- For os indebærer det en betydelig fordel, at fusionen sker mellem to virksomheder, der komplementerer hinanden. Det vil forøge vores gennemslagskraft på markedet, og vi vil formentlig kunne udvide vores aktiviteter til også at omfatte den nederste del af high-end-markedet, forudser Kim Godsk Ottosen.

Watermark er specialister i Dynamics AX (Axapta) fra Microsoft Business Solutions – som firmaet i øvrigt er den tredjestørste leverandør af på verdensmarkedet. Firmaet har status som Microsoft Gold Certified Partner og Member of the Inner Circle hos Microsoft Business Solutions.

Quirus, som ikke er repræsenteret i Danmark, har specialiseret sig i løsninger inden for IT-arkitektur og –infrastruktur.

Kim Godsk Ottosen ser fusionen som en stor fordel:

- Watermark ejes af bl.a. ABN AMRO Capital, og Qurius har været børsnoteret på Euronext Amsterdam siden 1998. Begge selskaber er velkonsoliderede og vækstorienterede. Efter fusionen vil de beskæftige i alt 700 medarbejdere i Europa.

Watermark og Qurius er repræsenteret med datterselskaber i Belgien, Danmark, Holland, Irland, Italien, Norge, Schweiz, Spanien, Storbritannien og Tyskland.

Kilde: Watermark Denmark A/S – http://www.watermark-europe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062