23948sdkhjf

Force Technology får ny CEO

Force Technology får pr. 1. oktober 2024 ny direktør. 

Han kommer med erfaring fra ledende poster i danske teknologivirksomheder som FOSS, Radiometer Medical, Teledyne Reson og senest som senior vice president og teknologidirektør i Kamstrup.

Det er Tommy Byrsted, der snart kan bryste sig med titlen CEO for GTS-instituttet Force Technology. Han erstatter Hanne Christensen, der efter utilfredsstillende økonomiske resultater fratrådte i februar. 

- Tommy Bysted kommer med den rette kombination af viden om vores kunder og fagligheder, samt synlige resultater fra sit arbejde med dygtige videnmedarbejdere, skabelse af fælles kultur og forandringsledelse. Det er vigtige kompetencer i rollen som CEO hos Force Technology, udtaler bestyrelsesformand Jesper Haugaard i en pressemeddelelse.

Store ambitioner

Når Tommy Bysted kommer til en virksomhed, der står stærkt. Efter første halvår af 2024 kan Force fremvise et af de bedste resultater i virksomhedens historie. Det skal danne fundament for den fremtidige udvikling af Force Technology.

- Force Technology har som industriens GTS-institut hjulpet med teknologiske transformationer siden 1940 og spiller således en helt central rolle for innovationsevnen i dansk erhvervsliv og samfund. I en verden præget af store teknologiske muligheder, men også udfordringer, skal vi fortsat være de dygtigste i vores felt med fokus på at gøre vores kunder teknologiledende, konkurrencedygtige og modstandsdygtige, udtaler Tommy Bysted og tilføjer: 

- Jeg glæder mig særligt til at arbejde med alle de dygtige medarbejdere og ledere. Forudsætningen for at kunne skabe værdi for andre er at have en sund organisation med høj trivsel, høj faglighed, en stærk kultur og evnen til at levere resultater.

Som GTS-institut servicerer Force Technology dansk industri inden for risikominimering og anvendelse af teknologi bl.a. baseret på test, inspektion og rådgivning. Det seneste år har virksomheden øget sin omsætning, kundeantal og forskning- og udviklingsindsats – og har en særlig rolle i at sikre en grøn og digital omstilling inden for bl.a. vindenergi, Power-to-X, CCUS og life science.

Utilfredsstillende resultater 

Tommy Bysted tiltræder stillingen, der i øjeblikket er besat af Jens Roedsted, der er indsat som interim CEO. 

Det blev han i februar, hvor Hanne Christensen fratrådte efter fire år på posten. Årsagen til hendes afgang var i følge Force Technology utilfredsstillende økonomiske resultater i 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063